Paolo Barchetta

Ajutăm businessurile să crească prin inovație, tehnologie și grijă față de mediu.

Tot ceea ce facem, facem pentru dorința de sustenabilitate și sănătate colectivă.
Paolo Barchetta

Paolo Barchetta- Specialist în culturi BIO

Pasiunea lui Paolo Barchetta a pornit încă din adolescență, fiind o persoană înzestrată cu o curiozitate impresionantă pentru plante, dezvoltând o carieră din pasiunea lui, mai succint, o activitate de cartografiere a ierburilor din împrejurimi.
Paolo Barchetta- Specialist în culturi BIO
Dorința cea mai mare a lui Paolo a fost aceea de a cunoaște mediul înconjurător în detaliu. Acesta a pornit studiind denumirile populare ale plantelor, iar mai apoi, a ajuns să le poată clasifica științific, din punct de vedere botanic: „Preocuparea mea de a învăța cât mai multe despre plante s-a manifestat cu mult timp înainte de a ajunge să parcurg studiile universitare de profil.”
Mediul înconjurător și managementul direct al culturilor sunt adevăratele pasiuni ale lui Paolo, și le poartă mare respect. Prin intermediul lor, a avut posibilitatea de a valorifica tot ceea ce a văzut și a învățat de-a lungul anilor.
Astăzi, poate spune cu mândrie că simte o împlinire prin faptul că ajută mediul înconjurător și este încrezător în tehnica pe care a dezvoltat-o, pentru a produce materii prime de bună calitate, ca valoare nutritivă și bază pentru alimente sănătoase.