Paolo Barchetta

Ajutăm businessurile să crească prin inovație, tehnologie și grijă față de mediu.

Tot ceea ce facem, facem pentru dorința de sustenabilitate și sănătate colectivă.

Paolo Barchetta

Specialist în agricultură bio
Pasiunea lui Paolo Barchetta a pornit încă din adolescență, fiind o persoană înzestrată cu o curiozitate impresionantă pentru plante, dezvoltând o carieră din pasiunea lui, mai succint, o activitate de cartografiere a ierburilor din împrejurimi.
Paolo Barchetta
Dorința cea mai mare a lui Paolo a fost aceea de a cunoaște mediul înconjurător în detaliu. Acesta a pornit studiind denumirile populare ale plantelor, iar mai apoi, a ajuns să le poată clasifica științific, din punct de vedere botanic: "Preocuparea mea de a învăța cât mai multe despre plante s-a manifestat cu mult timp înainte de a ajunge să parcurg studiile universitare de profil".
Mediul înconjurător și managementul direct al culturilor sunt adevăratele pasiuni ale lui Paolo, și le poartă mare respect. Prin intermediul lor, a avut posibilitatea de a valorifica tot ceea ce a văzut și a învățat de-a lungul anilor. Astăzi, poate spune cu mândrie că simte o împlinire prin faptul că ajută mediul înconjurător și este încrezător în tehnica pe care a dezvoltat-o, pentru a produce materii prime de bună calitate, ca valoare nutritivă și bază pentru alimente sănătoase.