Livrare și transport

Livrarea comenzilor plasate pe mondobio.ro se face în funcție de disponibilitatea produselor în stoc în momentul plasării comenzii. Aceasta poate varia între 1 - 6 săptămâni, termenul final fiind comunicat către dumneavoastră telefonic / prin e-mail de către un reprezentant Mondo Bio.

Termenul de livrare poate fi prelungit în perioadele aglomerate ale anului precum Black Friday sau perioada sărbătorilor, când firmele de transport / curierat sunt suprasolicitate.

Livrarea se face oriunde în țară prin firme de curierat extern.

Livrarea produselor comandate de pe mondobio.ro se poate face oriunde în Europa.

Cumpărătorul are obligația de a desface și verifica din punct de vedere cantitativ și calitativ coletele, pe baza etichetării acestora, de a desface și verifica integritatea coletelor fragile precum și a componentelor fragile ambalate și de a formula eventualele reclamații îm prezența curierului, înainte de a semna primirea bunurilor.

În lipsa unei confirmări exprese din partea Vânzătorului, prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind, și documentele fiscale (ex. factura) emise de către Vânzător.

Transportul este gratuit pentru Comenzile în valoare de peste 500 de lei. Pentru comenzile mai mici de 500 lei, costul transportului este de 25 lei.